Bőrmegújító hámlasztás

Glikolsavas bőrmegújítás

Bőrmegújító hámlasztás

Az arcbőr nehéz és kritikus időszakaira egy forradalmian új bőrmegújítás nyújt megoldást, mely kielégíti a legmagasabb professzionális igényeket is.

A különleges kezelés három fő alapelve:

  1. szinergia
  2. a bőrbe való természetes beépülés
  3. hatékonyság és biztonságos alkalmazás

Egy célzott hatóanyag koktél, mely rengeteg előnyt biztosít. A bőr szöveteinek megújulása. Csökkenti a ráncokat, a foltokat, hegeket. Mélyrétegi hidratálást biztosít, ragyogóbbá válik a bőr, egységes bőrszín alakul ki. Új életre kel a bőrünk, mely segít bennünket, hogy újra jól érezzük magunkat. Ezt megtehetjük az ultrahang segítségével, amellyel a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a hatóanyagot! A maszkok, masszírozások alatt még több nedvességet, vizet vesz fel a bőr. A kezelés eredménye rögtön látható lesz!

Szinergia:

LAKTOBIONIK + GLIKOL + SZERIN
LAKTOBIONIK SAV: biológiai úton a tejből előállított hatóanyag. Az összetevői természetesen is megtalálhatóak a bőrben. Befolyásolja a hámlasztás folyamatát, hatékonyabbá és hosszabbá teszi. Aktiválja a sejtmegújulást, teljes biztonságban használható anyag. Rendkívül erős hidratáló hatású, a legérzékenyebb bőrűek is nagyon jól tolerálják. Kiváló antioxidáns, leköti a szabad gyököket.
GLIKOL SAV: a nádcukorból előállított molekula, a szinergia legerősebb hámlasztó anyaga.
SZERIN: egy aminosav, amely kedvezően befolyásolja a bőr toleráló képességét, kitűnő hidratáló hatású.

A bőrbe való természetes beépülés, hatékonyság és biztonságos használat:

A hámlasztó szinergia egyéb hatóanyagokkal került párosításra a különböző kozmetikai problémák megoldására. Minden termék tudományos bevizsgálásra került neves bőrgyógyászok által. Ráncokra, foltokra, zsíros, aknés bőrre.

SZINERGIA + RETINOL A RÁNCOKRA

RETINOL: az A-vitamin, az egyik leghatékonyabb ránctalanító a kozmetikai termékekben: stimulálja a sejtmegújulás folyamatát, elősegíti az elasztin és a kollagén rostok termelődését.

SZINERGIA + ARBUTIN A FOLTOKRA

ARBUTIN: a medveszőlőből vonják ki, a tirozináz inhibitora. Megelőzi és csökkenti a foltok kialakulását.

SZINERGIA + SZALICIL SAV A ZSÍROS, KEVERT, AKNÉS BŐRRE

SZALICIL SAV: a fűzfa kérgéből nyerik ki. Keratolitikus és antiszeptikus hatása van. Az Amazonasról származó növényekkel keverve Acai, Copaiba, Andiroba szabályozza a faggyúmirigyek működését is.