Testkezelés

Testkezelés

Frissüljön fel, nyerje vissza régi önmagát a teljesen fájdalommentes alakformáló kezelésekkel. A testkezelésnek három rendkívül előnyös hatása van: fogyasztó, feszesítő és tisztitó hatású.

Fogyasztó hatás:

Egy alakformáló módszer, mely egyszerre hat az általános egészségre, relaxálja a testünket és különösen hatékony a fogyasztásban, a csípő, a has és a fenék lerakódásain. Energia masszázskrém, amely filmréteget képez a bőrön, hogy előkészítse a bőrt az iszap hatóanyagainak befogadására. Tengeri iszappakolás, amely óceáni algákat és mikroorganizmusokat tartalmaz, amik aktiválják a bőrlégzést. Alakformáló testkrém tökéletesíti az alakformáló hatást, a bőrlégzést, valamint rengeteg tengeri hatóanyag koncentrátumot tartalmaz.

Feszesítő hatás:

Az Oregonban található Klamath-tó kékes-zöld mikroalgái vadon nőnek egy gyakorlatilag érintetlen területen. A tó egy vulkanikus területen keletkezett, ahol folyók és patakok találkoznak, melyek ásványi elemekben és vitalitásban gazdagok: tartalmaznak vitaminokat (B, B12, K, C), ásványokat, és ásványi elemeket, aminosavakat, zsírsavakat, karotint, ficocianint (moszatok festőanyaga), klorofilt. Zöld alga, mely gazdag az emberi elasztinhoz hasonló proteinekben. Tartalmazza az összes aminosavat, amely a kollagén és az elasztin termeléséhez szükséges. Barna alga, mely értékes koncentrátuma a bőr anyagcseréjéhez nélkülözhetetlen ásványi elemeknek. Natrium Ascorbil foszfát egy különösen stabil C-vitamin formula. Méregtelenítő hatást fejt ki és védi a bőrt a túl korai öregedéstől.

Tisztító hatás:

Az Andrioba fa gyümölcseinek magjából kisajtolt olajat gyulladáscsökkentőként használják. A gyulladt vagy fertőzött bőrre téve regeneráló hatást mutat. A Copaiba fa gyümölcseinek magjából nyert esszenciaolaj nagyon erős stimuláló hatást fejt ki a bőrre. A Cupuacu nővény gyümölcséből nyert vaj lenyűgöző hatással van a bőrre. Selymessé és puhává teszi azt. Magába szívja a nedvességet és így a bőrben tartja, hidratálva azt. Az Amazóniai fehéragyag gazdag a szappanosító anyagban és a bőrt tápláló anyagokban, valamint ásványi elemekben, mint például a vas, alumínium, kálcium, cink és kálium. A talaj összetevője, mely az idők során fokozatosan magába szívta a hely természetes anyagcseréje folytán keletkezett növényi anyagokat.